Včelárkine medové dni
nezadaný
22.12.2010 (1/2011)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JANUÁR 2011
Počet strán v magazíne: 2
Od strany: 96
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Suroviny pre jednu osobu:
- pstruh
- 1 lyžica medu
- 1 lyžica horčice
- 0,5 dcl rybací vývar
- 0,5 dcl smotana na varenie 33 %
- citrón
Postup:
Pstruha si osolíme, okoreníme a na grile opečieme do zlatista z oboch strán.
Omáčka:
Na rozpálenom masle si zohrejeme med a postupne pridáme horčicu, dobre premiešame a podlejeme rybacím vývarom. Nakoniec prilejeme smotanu a omáčku zredukujeme na polovicu, dochutíme soľou.
Príloha:
- varené zemiaky
Recept pripravil šéfkuchár Rybárskej Bašty u Hoffera
Prajeme vám dobrú chuť!
Stiahnuť článok v PDF formáte.