Grilovaná tilapia s mrkvovou palacinkou a cottage syrom.
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JANUÁR 2019
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 94
Článok si môžeš prečítať zadarmo.
Ingrediencie:
Tilapia filet - 150 g
Mrkvový džús - 1 dcl
Špaldová múka hladká - 4 PL
Vajíčko - 1
Olej - 1 PL
Cottage cheese - 100 g
Soľ
Korenie
Omáčka:
Maslo - 100 g
Soľ
Korenie
Smotana - 33 %
Žĺtok - 1
Postup:
Zmiešame mrkvový džús, špaldovú múku, vajíčko a olej, osolíme, okoreníme. Z cesta vypražíme na panvici palacinky, ktoré naplníme syrom Cottage zmiešaným so soľou a korením. Tilapiu osušíme, okoreníme a osolíme. Potom ju pripravíme na rozpálenom grile alebo na panvici. Prudko osmažíme z oboch strán cca 2 minúty. Vo vodnom kúpeli si pripravíme omáčku zo všetkých surovín.
Na tanier dáme omáčku, tilapiu, palacinky plnené syrom Cottage. Dekorujeme blanšírovanou brokolicou a čiernym sezamom.
Recept pripravil šéfkuchár hotela Grand hotel*** v Trenčíne Radovan Minárik. www.grand-hotel.sk
Stiahnuť článok v PDF formáte.