Recept - RYBACIA POLIEVKA
nezadaný
31.12.2024 (1/2025)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JANUÁR 2025
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 131
Článok si môžeš prečítať zadarmo.
Ingrediencie:
• 500 g sumčeka afrického
• 2 ks mrkvy
• 1 ks petržlenovej vňate
• 1 ks cibule
• 1 PL olivového oleja
• 100 ml suchého bieleho vína
• hrsť petržlenovej vňate
• 1 ks citróna
• soľ, korenie
Postup:
1. Rybu umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Vo woku na olivovom oleji opečieme zeleninu nakrájanú na kocky. Pridáme rybu a opečieme do biela. Medzitým si nakrájame bylinky. Do panvice pridáme 9 dl vody a víno. Keď zovrie, dochutíme soľou, korením a bylinkami.
2. Pridáme podľa chuti citrónovú šťavu a kôru. Varíme na miernom ohni do mäkka, aby kocky ryby zostali pohromade.
Prajeme vám dobrú chuť!
Recept pripravil šéfkuchár Lukáš Koniar z pizzerie BELLA PIAZZA
FB bellapiaza