Recept: Grilovaný zubáč na ratatouille zelenine
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: OKTÓBER 2016
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 97
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 28.03.2017.
Na 4 porcie potrebujeme:
800 g filet zo zubáča
100 g baklažánu
100 g cukety
100 g cherry paradajky
100 g červenej papriky
100 g mrkvy
2 citróny
morská soľ
petržlenová vňať
biele víno
korenie štyroch farieb
olivový olej
Postup:
Filet zo zubáča si umyjeme a osušíme. Pripraveného zubáča si na rozpálenej panvici opečieme do zlatista z obidvoch strán. Nakoniec posolíme s morskou soľou a posypeme nastrúhanou citrónovou kôrou.
Všetku zeleninu si nakrájame na kocky, orestujeme na olivovom oleji, podlejeme bielym vínom a podusíme. Dochutíme morskou soľou, nasekanou petržlenovou vňaťou a korením štyroch farieb.
Všetko spolu naservírujeme a podávame.
Recept pripravil Marián Kollárik, šéfkuchár z Penziónu HOFFER v Nitre, www.penzion-hoffer.sk
Stiahnuť článok v PDF formáte.