Recept - Šťuka na nórsky spôsob
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: OKTÓBER 2018
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 97
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 29.03.2019.
Ingrediencie:
150 g šťuky bez kože
2 dcl smotany 20 %
1 dcl bieleho vína suchého
2 vajcia
1 dcl rajčinového pretlaku
soľ
korenie
kôpor
parmezán
Postup:
Umytú a osušenú šťuku vložíme do zapekacej misy, ktorú sme predtým vymastili a vysypali.
Všetky ingrediencie, okrem kôpra, spolu rozmixujeme. Až nakoniec k zmesi pridáme kôpor.
Takto pripravenou zmesou zalejeme šťuku v zapekacej mise. Pečieme pri teplote 180 °C 35 minút.
Ako prílohu odporúčame varené zemiaky s maslom.
Recept pripravil šéfkuchár hotela Grand hotel*** v Trenčíne Radovan Minárik. www.grand-hotel.sk
Stiahnuť článok v PDF formáte.