Grilovaný zubáč na zeleninovom bulgure s parmezánovou rolkou plnenou šalátom.
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: NOVEMBER 2018
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 97
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 06.05.2019.
Ingrediencie:
150 g zubáča s kožou
20 g bulgura
3 PL papriky
1 PL cukety
parmezán
mix šalátov
soľ
korenie
citrón
olivový olej
bylinky
Postup:
Zubáča si osušíme, okoreníme a položíme na rozpálenú panvicu kožou dole. Opečieme do zlatista z každej strany cca 3 minúty.
Bulgur:
Papriku 3 color a cuketu nakrájame na malé kocky a restujeme. Pridáme uvarený bulgur. Ochutíme soľou, korením a bylinkami.
Parmezánová rolka:
Na panvicu s rozmermi 30 cm rozsypeme strúhaný syr, aby bola pokrytá celá panvica. Na miernom ohni ho necháme rozpustiť, vyklopíme a zrolujeme na umelý valček. Keď trocha vychladne, rozrolujeme ho, vložíme mix šalát, ochutíme citrónom, soľou a korením. Rolku opäť zrolujeme a pokrájame na 4 časti.
Recept pripravil šéfkuchár hotela Grand hotel*** v Trenčíne Radovan Minárik. www.grand-hotel.sk
Stiahnuť článok v PDF formáte.