Kapor starej bylinkárky
nezadaný
23.11.2010 (12/2010)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: DECEMBER 2010
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 97
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Suroviny pre jednu osobu:
- 150 g kapra bez kože, nakrájaný na filety
- zväzok tymianu
- zväzok rozmarínu
- soľ, mleté čierne korenie
- 1 strúčik cesnaku
- 1/8 masla
Omáčka:
Na rozohriatu panvicu dáme maslo, pridáme tymian, rozmarín, speníme maslo, dochutíme roztlačeným cesnakom a soľou. Pripravenou omáčkou podlejeme kapra, podávame s plátkom citrónu a ozdobené vňaťkou.
Postup:
Filety z kapra osolíme, okoreníme z jednej aj z druhej strany. Opečieme do chrumkava na masle asi 3-4 minúty z obidvoch strán.
Recept pripravil šéfkuchár Rybárskej Bašty u Hoffera
Prajeme vám dobrú chuť!
Stiahnuť článok v PDF formáte.