Recept - SLEĎOVÝ TATARÁK
nezadaný
03.03.2024 (3/2024)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: MAREC 2024
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 95
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 04.09.2024.
Ingrediencie:
• 200 g slaných sleďov
• 1 cibuľa
Na dochutenie:
• 2 PL kečupu,
• 1 PL horčice,
• 1 KL worcesterovej omáčky,
• 1 strúčik cesnaku,
• soľ, čili korenie
Na dozdobenie:
petržlenová vňať, pažítka, rukola...
Postup:
1. Do sekáčika (mixéra s nožmi) dáme slede a cibuľu. Zmixujeme ich na požadovanú konzistenciu.
2. Pridáme kečup, horčicu, pretlačený cesnak, worcester, čili, soľ, korenie podľa chuti. Znova premixujeme.
3. Pripravený tatarák je dobré uložiť do chladu aspoň na dvadsať minút, aby sa prepojili všetky chute.
4. Podávame na čerstvom chlebíku, hrianke alebo opraženej bagetke.
Prajeme dobrú, zdravú chuť!