Rybací granát...
nezadaný
27.03.2012 (4/2012)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: APRÍL 2012
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 113
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Suroviny:
(4 porcie)
- 100 g filiet zo šťuky
- 1 očistené jablko
Omáčka:
- Zrnká z granátového jablka
- 2 PL kečupu
- 1 dcl červeného vína
- 1 PL medu
- 2 KL trstinového cukru
Príloha:
- Šafranová ryža
Postup:
Očistené jabĺčko zabalíme do jemne osolenej šťuky a grilujeme do mäkka. Víno rozpálime na panvici, pridáme med, kečup, cukor a necháme prevrieť. Po prevretí pridáme zrnká z granátového jablka a povaríme. Šťuku plnenú jablkom uložíme na tanier a prelejeme omáčkou. Ako prílohu odporúčame šafranovú ryžu.
Prajeme dobrú chuť!
Recept pripravil šéfkuchár z z Rybárskej bašty u Hoffera v Nitre
Stiahnuť článok v PDF formáte.