Grilovaný filet z lososa na dusenom špenáte s plnenou šalátovo - parmezánovou rolkou.
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: APRÍL 2018
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 97
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 30.09.2018.
Suroviny:
150 g lososového filetu
30 g masla
100 g baby špenátu
1 pl olivového oleja
40 g parmezánu
Soľ
Korenie
Balsamico redukcia
Šaláty:
lollo rosso
lollo biando
rucolla
Postup:
Na panvici si rozpálime olej, pridáme lososa (kožou dole) a grilujeme z každej strany cca 3 min. do zlatista. Necháme ešte približne 10 min. odpočívať na teplom mieste. Medzitým si v hrnci pripravíme dusený špenát na masle so soľou a korením.
Na parmezánovú rolku budeme potrebovať teflónovú panvicu, na ktorú si nastrúhame z parmezánu tenkú vrstvu tak, aby zakryl celú panvicu. Na miernom ohni necháme rozpustiť syr. Keď je syr rozpustený, odložíme ho na papier na pečenie.
Recept pripravil šéfkuchár hotela Grand hotel*** v Trenčíne Radovan Minárik. www.grand-hotel.sk
Stiahnuť článok v PDF formáte.