Zubáč starého hrnčiara
nezadaný
21.04.2011 (5/2011)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: MÁJ 2011
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 113
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Suroviny
(4 porcie)
- filety zubáča
- cibuľa
- kapary
- čerstvý tymian
- citrón
- soľ
- biele korenie
- vegeta
Príloha:
Opekané zemiaky a zeleninka.
Postup:
Jemne nakrájanú cibuľu orestujeme s kaparami a s dvomi krúžkami citróna do zlatista. Nakoniec pridáme čerstvé lístočky tymianu, dochutíme čerstvou natretou soľou, bielym korením a štipkou vegety. Surovú filetu zubáča posolíme z oboch strán a upečieme na grile. Zubáča otáčame, až keď je zo spodnej strany do troch štvrtín upečený.
Recept pripravil šéfkuchár Rybárskej bašty u Hoffera v Nitre
Prajeme dobrú chuť!
Stiahnuť článok v PDF formáte.