Recept: Filet z morskej šťuky na zeleninovom bulgure
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: MÁJ 2018
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 97
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 30.10.2018.
Suroviny:
200 g filet zo šťuky
1 PL olivovového oleja
40 g bulguru
50 g papriky
40 g cukety
1 PL vína
1 PL masla
Soľ
Korenie
Tymian
Postup prípravy:
Do vriaceho zeleninového vývaru dáme uvariť bulgur do mäkka, cca 5 minút. Zeleninu nakrájanú na kocky si orestujeme na panvici, osolíme a okoreníme. Pridáme 2 vetvičky tymianu, víno a varený bulgur. Všetko necháme prejsť spolu varom. Osušenú šťuku vkladáme na rozpálenú panvicu kožou dole. Keď je koža opečená do zlatista, otočíme ju, stiahneme plameň a necháme ešte 5 minút dopiecť.
Dobrú chuť!
Recept pripravil šéfkuchár hotela Grand hotel*** v Trenčíne Radovan Minárik. www.grand-hotel.sk
Stiahnuť článok v PDF formáte.