Dostal som otázku: „Mám vodu, na ktorej je mäkké zapáchajúce bahno; aké boilies resp. zmes na ich výrobu mám použiť?“ Presnejšie povedané, dostal som ju viackrát, líšila sa len v jednom a to v type dna, že je to štrkovisko, tvrdé alebo mäkké bahno, a pod. Moja odpoveď mnoho z tých, čo sa pýtali neuspokojila, bola skôr vyhýbavá. Prečo? Jednoducho na ňu neviem odpovedať tak, ako by chceli. Určite si mnohí z vás už položili túto otázku a možno hneď aj odpovedali. No čo, kúpim si tie najlepšie a je to. Otázka ale znie, ktoré to je. Otázne je, či vždy sa musí zvoliť to naj. Niekedy nie je potrebné siahať po tom najlepšom a zároveň zväčša najdrahšom riešení a dá sa to aj lacnejšie...
info
Kategória: Kaprárina
Vyšiel v čísle: JÚN 2009
Počet strán v magazíne: 5
Od strany: 30
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Celá fotogaléria k článku
Stiahnuť článok v PDF formáte.