Recept - Grilovaný pstruh po sedliacky
nezadaný
28.05.2024 (6/2024)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JÚN 2024
Počet strán v magazíne: 0
Od strany: 95
Článok si môžeš prečítať zadarmo.
Ingrediencie:
• 1 ks pstruh
• 1 ks citrón
• 1 ks šampiňón
• 2 ks cibuľa
• 50 g slaniny
• 100 g masla
• 50 g ryže
• 2 PL strúhanky
• petržlenová vňať
• tymián
• soľ, korenie, rasca
Postup:
1. Pripravíme si plnku. Očistenú cibuľu nakrájame na drobné kúsky a spolu so šampiňónom a slaninou opečieme na panvici. Pridáme uvarenú ryžu a strúhanku. Dochutíme soľou, korením a bylinkami. Touto pripravenou plnkou naplníme pstruha, ktorého pokvapkáme citrónom a grilujeme na rozpálenom grile.
2. Odporúčame podávať s čerstvým chlebíkom alebo pečenými zemiakmi.
Dobrú chuť!
Recept pripravil šéfkuchár Lukáš Koniar z pizzerie BELLA PIAZZA FB bellapiaza