Po nástupe éry mrazených boilies sa už – už zdalo, že onedlho vytlačia zo svojich pozícií tzv. hotovky. Ich výrobcovia do ľudí vtĺkajú to, ako čerstvo zamrazené boilies nestráca na svojej kvalite konzervovaním a jednotlivé komponenty si zachovávajú svoje vlastnosti, nedochádza k ich degradácii, čo, samozrejme, vplýva i na ich príťažlivosť, výživnú hodnotu a v konečnom dôsledku ich konzumáciu kaprami. Ich kvalitu, pochopiteľne, nie je možné poprieť, ale my sme sa presvedčili, že kvalitná hotovka sa im vo vlastnostiach bez problémov vyrovná a dokonca ich môže aj predčiť a ponúkajú i čosi navyše.
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JÚL 2009
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 51
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Stiahnuť článok v PDF formáte.