Filet zo zubáča plnený údeným lososom a syrom
nezadaný
25.06.2013 (7/2013)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JÚL 2013
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 109
Článok si môžeš prečítať zadarmo od 21.04.2015.
Suroviny na 4 porcie:
800 g filetu zo zubáča (najlepšie čerstvý)
soľ
0,3 l oleja
hladká múka
2 vajcia
strúhanka
50 g tvrdého syra eidam (do strúhanky)
20 g sezamových semienok
100 g údeného lososa
100 g údeného syra
Postup:
Filety zo zubáča osolíme a pokrájame na cca 100 g kusy (2 ks na porciu), pozdĺžne narežeme a plníme plátkom údeného syra a plátkom údeného lososa. Obalíme v hladkej múke, vajci a v strúhanke pomiešanej s nastrúhaným syrom a sezamovými semienkami. Vyprážame v oleji do ružova.
Podávame s varenými zemiakmi.
Prajem dobrú chuť.
Recept pripravil šéfkuchár z Penziónu pri Rybníku vo Veľkej Pake.
Stiahnuť článok v PDF formáte.